Uploaded image for project: 'MidPoint'
  1. MidPoint
  2. MID-2475

User isn't created while assigning to him new workflow

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 3.2 (Tycho)
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      Actually, I'm not sure if it is a bug. But not to forget about it, rather post it
      1. Import role (samples/roles/approvals-complete.xml)
      2. Click Users -> New user
      3. Fill in user's mandatory fields
      4. click menu icon in the Assignments sector -> select Assign role
      5. select Sensitive Role 1 (Security-sensitive role, whose assignment to a user must be approved by the responsible person - in this simple case, by the administrator)
      6. Click Save button
      Expected result: User is created with no assignments and no accounts yet. Work item is also created (to approve adding of the role for user)
      Actual result: Work item is also created (to approve adding of the role for user). But new user isn't created.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            honchar Kate Honchar
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: