Uploaded image for project: 'MidPoint'
  1. MidPoint
  2. MID-7437

Upload and recompute does not work correctly from Studio

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.4
    • Fix Version/s: 4.4
    • Component/s: Studio
    • Subscription:
      Internal

      Description

      Object:

      <org xmlns="http://midpoint.evolveum.com/xml/ns/public/common/common-3"
           xmlns:icfs="http://midpoint.evolveum.com/xml/ns/public/connector/icf-1/resource-schema-3"
           xmlns:t="http://prism.evolveum.com/xml/ns/public/types-3"
           xmlns:c="http://midpoint.evolveum.com/xml/ns/public/common/common-3"
           xmlns:q="http://prism.evolveum.com/xml/ns/public/query-3"
           xmlns:ri="http://midpoint.evolveum.com/xml/ns/public/resource/instance-3"
           xmlns:org="http://midpoint.evolveum.com/xml/ns/public/common/org-3"
          oid="b408c392-b12f-4a22-b620-510bde69c41a">
          <name>EXAMPLE_GROUPS</name>
      </org>
      

      Upload/recompute fails - object is created in repository. Error in GUI is:

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            vix Ivan Noris
            Reporter:
            vix Ivan Noris
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: